Fresh Bloemen & Planten Tuinontwerp Beet Duiken Rovers Karper Mama Wetenschap in beeld Historia GoodFood Hart voor dieren

In Time

De geweldig atletisch bewegende dressuur hengst met veel toekomst perspectief In Time (Everdale x Goodtimes) is tijdens Excellent Dressage Sales op het Landgoed Culitsrode bij Academy Bartels in Hooge Mierde verkocht aan de gelukkige eigenaar CEO Bob Rulkens van BWFM Veterinary Group.

De EDS is een veiling, waarbij vier gerenommeerde dressuurpaardenkenners, die hun sporen in de sport en fokkerij ruimschoots hebben verdiend, hun krachten bundelen. Het betreft Joop van Uytert, Nico Witte, Tim Coomans en Joep Schellekens.

Na de veiling meldden zich al snel nieuwe kopers en sponsoren. Ook zijn er verschillende amazones die dit, met veel afdruk bewegende, paard graag willen trainen. Er is al een amazone geselecteerd om In Time naar een hoger niveau te trainen. Deze amazone wordt binnenkort bekend gemaakt.

PrimeVal zal het eerste voorvoegsel worden aan de naam In Time. PrimeVal is hiermee dan ook de eerste officiële sponsor. Er hebben al meerdere multinationals interesse getoond in dit werkwillige en intelligente dressuurpaard.

Vader Everdale is een top-product uit goed doordachte fokkerij, met generaties lang vaderpaarden die zelf op het hoogste niveau gepresteerd hebben, gepaard aan generatie op generatie topmerries.
Moeder Ulocia bracht de Painted Black nakomeling Chacha Time die internationaal Lichte Tour loopt. Verder vinden we in de moederlijn meerdere paarden die op Lichte en Zware Tour niveau succesvol zijn geweest. Kijk hier voor de volledige afstamming van In Time: http://www.horsetelex.nl//horses/pedigree/1565282

Kijk hier voor een filmpje van In Time: https://www.youtube.com/watch?v=Y1L5d4JP3RY