Fresh Bloemen & Planten Tuinontwerp Beet Duiken Rovers Karper Mama Wetenschap in beeld Historia GoodFood Hart voor dieren

Prachtige Enjoy the Ride-rit in Bennekom

Iedereen genoot zichtbaar met volle teugen van de Enjoy the Ride-rit die de Harsloruiters uit Bennekom zaterdag jl. hebben georganiseerd. Meer dan honderd ruiters en amazones uit het hele land waren naar Bennekom gekomen om een tourtocht te maken door de Bennekomse bossen en de daarachter gelegen heidevelden. Nog nooit hadden zoveel mensen zich ingeschreven. Eind- en startpunt was Kaas en Kampeerboerderij Hoekelum. Van daaruit vertrok iedereen voor een tocht van maximaal 22 kilometer. Wie moe werd, kon een kortere weg nemen. Voor sommigen was het zelfs de eerste keer dat ze een echte bosrit maakten. ‘Dat smaakt absoluut naar meer’, klonk het achteraf. ‘Een unieke ervaring’.
  
  
Links: Sandra (r) heeft Sandra (l) overgehaald om haar eerste bosrit te maken. Usminka (l) en Micky (r) vinden het minder spannend.

Rechts: Anita en Ruud Bolhuis. Anita rijdt op Burundi, die onlangs Gelders kampioen Endurance is geworden.
  
Links: Moeder houdt een oogje in het zeil...

Rechts: Heerlijk met z'n viertjes erop uit trekken,,,
  
Links: Lekker met z’n tweetjes de paden op, de lanen in. Christel (l) werkt zelf bij de KNHS en vindt dat alles perfect is georganiseerd door de Harsloruiters.
 
Rechts: Rachel vindt het best wel spannend, maar vertrouwt helemaal op haar trouwe pony Sepke
  
Links: Ook Karin van paardenverzorgcentrum De Wildtshof uit Uddel is weer van de partij. Ze was mede-organisator van de vorige Enjoy-the-Ride-rit op 16 juni in Garderen.